Επιπλοσέτ Παπαϊωάννου-Παπαγεωργίου

Από το 1980…

Από το 1980, η εταιρεία Επιπλοσέτ Παπαϊωάννου-Παπαγεωργίου δημιουργεί με πάθος χειροποίητα έπιπλα για κάθε σπίτι ξεχωριστά που μιλούν στην καρδιά σας. Η παρουσία της είναι σταθερή στο χώρο της κατασκευής και της χονδρικής πώλησης επίπλων. Με την πολυετή εμπειρία και το δημιουργικό της πνεύμα συνδυάζει μοναδικά τις κλασικές τεχνοτροπίες με τα καινοτόμα υλικά.

Κύριος προσανατολισμός μας είναι τα ξεχωριστά νεοκλασικά και μοντέρνα έπιπλα, σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται στις δικές σας ανάγκες. Με στόχο την υψηλή εξυπηρέτησή σας, παρέχουμε ειδικές κατασκευές επίπλων που προσαρμόζονται σε κάθε χώρο καλύπτοντας τις επιθυμίες σας και κάνοντας πραγματικότητα τη φαντασία σας.

Διατηρώντας την υψηλή ποιότητα και αισθητική στα έπιπλά μας,προσφέρουμε προσιτές τιμές και προσφορές που συνεχώς ανανεώνονται ικανοποιώντας τις απαιτήσεις σας. Με την άριστη ποιότητα και τον ιδιαίτερο σχεδιασμό των επίπλων η Επιπλοσέτ έχει καθιερωθεί στο χώρο της χονδρικής πώλησης στην ελληνική αγορά, ξεκινώντας και την επέκτασή της στο εξωτερικό.

Βιομηχανική Περιοχή Λάρισας

+30 2410 541304

mobil.epiploset.larisa@gmail.com