ΑΒΓΟ ΑΒΕΕ | ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΑΣΤΕΡΙΩΣΗΣ ΦΡΕΣΚΟΥ ΑΒΓΟΥ
Η ΑΒΓΟ ΑΒΕΕ είναι το πλέον σύγχρονο και αυτοματοποιημένο εργοστάσιο της Ευρώπης στον τομέα της παστερίωσης πλήρους αβγού, κρόκου και αλβουμίνη με την δυνατότητα παραγωγής 13.000 Kg ανά οκτάωρο, χρησιμοποιώντας μόνο αβγά Ελληνικής παραγωγής.
Η Γραμμή παραγωγής είναι κλειστό κύκλωμα με έλεγχο σε τέσσερα σημεία του παστεριωτή, για να εξασφαλίζεται η επιθυμητή θερμοκρασία καθόλη τη διάρκεια της παστερίωσης, και καταγραφή τους στα PLC.
Στο εργοστάσιο υπάρχει μικροβιολογικό εργαστήριο και χημείο και πραγματοποιούν όλους τους ελέγχους και μετρήσεις σύμφωνα με τις προδιαγραφές της διασφάλισης ποιότητας HACCP του πρότυπου ΕΛΟΤ 1416 της Εταιρείας TUV HELLAS.